rss icon Veiledninger

Her finner du forskjellige veiledninger relatert til administrasjon av brukere på SignForm og veiledninger relatert til Microsoft Word.
Tips oss gjerne hvis det er andre veiledninger vi kan lage som gjør arbeidet lettere for deg.

Får du melding om at makroene er deaktivert når du skriver i skjemaet?
Nedenfor finner du veiledninger for hvordan du setter korrekt sikkerhetsnivå i Word slik at makroene fungerer.
SignForm kan også gjøre innstillingene for deg, kontakt oss hvis du har behov for hjelp.

Se også våre andre kategorier for teknisk hjelp nederst i menyen til venstre.
SignForm - Teknisk hjelp

Blankettnavn (klikk for mer info) Blankettnr. Last ned
Administrere brukere på SignForm Administrere brukere Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Klarere sertifikat for makroer Klarere sertifikat for makroer Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Klargjøre makro dokument (docm) for e-post Klargjøre makro dokument (docm) for e-post Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Makrosikkerhet for Word 2007 For Word 2007 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Makrosikkerhet i Word 2010, 2013, 2016 og nyere For Word 2010, 2013, 2016 og nyere Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Tekst forsvinner ved utskrift Tekst forsvinner ved utskrift Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Veiledning: Dokumentet vises ikke i Word Dokumentet vises ikke i Word Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Veiledning: Jeg får ikke skrevet i dokumentet Redigere dokument Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Veiledning: Lagre fil som makrofritt dokument Lagre som makrofritt dokument Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
rss
g+