Priser

Priser på abonnement på SignForm blankettarkiv
Abonnementet gir full tilgang til alle blanketter i arkivet og inkluderer teknisk support i ett år.

 

Våre ordinære priser:

1-5 brukere kr 2 950,- for ett år.
6-10 brukere kr 4 950,- for ett år.
11-20 brukere kr 6 950,- for ett år.
For abonnement over 20 brukere, be om tilbud.

Alle priser gjelder tilgang til alle blanketter i ett år og er oppgitt eks. mva.

 

Priser på blankettpakker for klientsystemene winAdvisor og Advisor 247

I tillegg til alle blankettene på vår nettside har vi to blankettpakker som er spesielt tilpasset for bruk med programmene winAdvisor og Advisor 247.

Filene i blankettpakkene er et utvalg av de samme filene som du finner i arkivet på vår nettside. I blankettpakkene har vi bygget inn flettekoder i dokumentene som gjør at informasjon som navn, adresse m.m. hentes automatisk fra klientsystemene og inn i dokumentene når de opprettes på sak.

WinAdvisor og Advisor 247 er klientsystemer som er laget for Advokater, hvis du ikke har winAdvisor eller Advisor 247 har du ikke bruk for disse blankettpakkene, da klarer du deg fint med et vanlig abonnement på SignForm (se priser ovenfor).

Blankettpakkene er et tilleggsprodukt til SignForm blankettarkiv. Det vil si at for å få tilgang på pakkene må du abonnere på blankettarkivet. Prisene nedenfor gjelder blankettpakkene og kommer i tillegg til abonnementet på blankettarkivet hvis du velger å abonnere på en blankettpakke. Prisene nedenfor gjelder for kun en av pakkene, dvs. pakken for winAdvisor eller pakken for Advisor 247.

Blankettpakke for 1-5 brukere kr 1 000,-
Blankettpakke for 6-10 brukere kr 1 500,-
Blankettpakke 11-20 brukere kr 2 000,-
Abonnement på blankettpakke for over 20 brukere, be om tilbud.

Priser gjelder tilgang til blankettpakke tilpasset Advisor og oppdateringer av denne i ett år. Prisene er oppgitt eks. mva.

Våre abonnementsvilkår finner du her: Abonnementsvilkår

 

rss
g+