Om SignForm

Firmaopplysninger:

SignForm AS
CJ Hambros Plass 5
0164 Oslo
Organisasjonsnummer: 977 288 495

-

SignForm AS ble etablert i 1997 og har i alle disse årene fokusert på å tilby digitale dokumenter på internett. Vi har valgt primært å benytte formatene Word og Excel, mens vi for det offentlige også lager blanketter i PDF og odt.

Det er gode grunner for valget av Word og Excel:
  • De fleste PC-er har programvaren installert. Og har de ikke det, kan man laste ned gratisversjoner (som har noen begrensninger).
  • Det er enkelt å bruke. De færreste synes det er moro å fylle ut blanketter og skjemaer. Det er derfor viktig å kunne tilby en løsning som alle forstår.
  • Det er enkelt å komme i gang. Med internett-tilgang og programmene fra Microsoft, er det bare å gå i gang.

Vi har mer enn 500 kontrakter, maler og skjemaer du kan benytte. Smartmalene våre er spesielt utviklet for å gjøre utfylling og utforming av kontrakter og andre dokumenter så tidsbesparende og enkelt som mulig.

Noen av skjemaene vi har på vår nettside er offentlige skjemaer, disse finner du også gratis på departementene og etatenes nettsider. Vi har valgt å legge noen offentlige skjemaer på vår side fordi våre kunder gjerne vil ha tilgang til skjemaene samlet slik at de slipper å forholde seg til flere nettsteder. Abonnementskostnadene gjelder kun for de skjemaene som vi selv har utviklet.

Har du funnet et skjema som du har behov for og lurer på om det er et offentlig skjema som er gratis må du gjerne ta kontakt med oss.

 

Du er her: Hjem Om SignForm
rss
g+