rss icon Før du starter AS

Det er mye informasjon å få gratis fra det offentlige når du skal starte en bedrift. Brønnøysundregistrene og Innovasjon Norge har viktige sider du bør gå gjennom. Du finner gratis nettbasert etablererkurs som kan være lurt å få med seg på etablerer.no. Hos oss finner du gode og funksjonelle maler du trenger for å forberede og planlegge.

Når du skal starte en bedrift er det noen krav du må ta hensyn til, les om å starte og drive bedrift. Vi anbefaler den supre app'en til patentstyret for å finne ut om både navn og domenenavn er ledig i ett søk. Du finner app'en ved å søke på Navnesjekk i App Store.

All relevant informasjon om hvordan du vil realisere forretningsideen din oppsummerer du i en forretningsmodell. Forretningsmodellen du finner gratis hos Innovasjon Norge er så bra at vi ikke prøver å lage noe som er bedre. Den er bygget på Model Canvas-metoden også kalt Osterwald-modellen. Se modellen forklart på video. Hent forretningsmodellen gratis fra Innovasjon Norge.

Blankettnavn (klikk for mer info) Blankettnr. Last ned
Finansieringsplan SF-1405 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Forretningsplan SF-1458 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Likviditetsbudsjett SF-1410 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Markedsanalyse The 7Cs SF-1431 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
Resultatbudsjett SF-1404 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
SWOT/SOFT-analyse SF-1427 Du abonnerer ikke på denne blankettkategorien eller er ikke logget inn. Vennligst ta kontakt med Signform på tlf. 22 76 19 00 eller mail info@signform.no.
rss
g+