Personvern

 1. Hvilke personopplysninger SignForm trenger.
  Generelt kan du besøke SignForms webområder på Internett uten å fortelle oss hvem du er og uten å gi noen personopplysninger. SignForm tilbyr 500 skjemaer og kontrakter på Internett og du kan gå til alle sidene og få en oversikt over hva vi tilbyr. Vår tjeneste er basert på en abonnementsordning og for å få adgang til å laste ned våre blanketter, må du registrere deg som bruker og betale et årlig abonnement.

 2. Hvorfor SignForm samler inn personopplysninger.
  SignForm ber bare om bestemte typer personlige opplysninger i forbindelse med at du tegner et abonnement. Vi ber deg oppgi informasjon som gjør oss i stand til å betjene ditt abonnement, gjøre ditt besøk på våre Internett-sider enklere og bedre, svare på spørsmål fra deg, hjelpe deg med tekniske støtte eller følge deg opp etter ditt besøk.
  Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

 3. Hvilke opplysninger registreres om deg?
  SignForm registrerer opplysninger i forbindelse med at du tegner et abonnement. Vi ber om navn, adresse, firmanavn, telefonnummer og e-postadresse. Videre registrerer vi abonnementskategori og antall brukere.

 4. Utlevering av dine opplysninger.
  SignForm vil ikke selge eller låne ut personopplysninger om deg til andre. Opplysningene vil bare brukes av oss eller av andre enheter innenfor SignForm eller forretningspartnere som yter tjenester for SignForm. Dog vil vi utlevere opplysninger dersom det er påkrevd som følge av en rettskjennelse, stevning, forvaltningsavgjørelse eller, dersom vi har grunn til å tro at aktiviteter er ulovlige, vil vi kunne melde fra om dette til påtalemyndighetene.
  SignForm eller dets tilknyttede enheter kan fusjonere med eller bli kjøpt opp av andre forretningsenheter. Dersom den utenforstående enheten fortsetter virksomheten, vil dine personopplysninger bli på samme sted.

 5. Dine rettigheter.
  På forespørsel fra deg vil vi informere deg om hva slags personlige opplysninger vi har om deg og hvilke formål de oppbevares for. Som abonnent hos SignForm har du til enhver tid anledning til å gå inn på dine sider på SignForm og endre de opplysninger som du har oppgitt til oss.

 6. Informasjonskapsler og websignaler.
  Enkelte av webområdene til SignForm kan bruke såkalte informasjonskapsler eller "cookies". Dette er små dataenheter som legges på harddisken når du besøker et webområde eller en bestemt del av et webområde.

  SignForm bruker informasjonskapsler til å kartlegge trafikkmønsteret på sine webområder for å gjøre webområdene mer effektive. Informasjonskapsler kan også brukes til å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker et av våre webområder. Dette kan spare tid for deg ved for eksempel å sikre at du ikke behøver å registrere deg på nytt.

  Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler, kan de deaktiveres i nettleserprogrammet ditt. I Internet Explorer kan du for eksempel velge "Verktøy "/" Alternativer for internett" / kategoriene "Sikkerhet" og "Personvern" for å tilpasse nettleseren.

 7. Koblinger til andre webområder.
  Enkelte av websidene til SignForm inneholder koblinger til andre webområder som ikke drives av SignForm. Dette kan for eksempel være sider som viser aktuelle lovtekster. SignForm vil ikke dele dine personopplysninger med slike webområder. Videre vil SignForm prøve å koble til webområder med samme høye standard og respekt for personvern som SignForm, men SignForm er ikke ansvarlig for innhold, sikkerhet eller personvern på andre webområder, og fraskriver seg uttrykkelig ethvert ansvar for din bruk av slike webområder og innholdet på disse.
Du er her: Hjem Personvern
rss
g+